Kőbánya

 

U14-es csapat eredményei

 

18. 2018.03.31.

KISE - Csepel 1:0 (0:0)

Kinics - Jeránek, Hajas, Haller, Schmidt, – Juhász, Mészáros, Balog – Bánóczi, Ohád Ormos

Cserék: Tóth, Fábián, Sáska

Gólok: Bánóczi

Jók: Kinics, Schmidt, Mészáros, Bánóczi, Ormos

Nehéz rangadón vagyunk túl szerencsére győzelemmel. Inkább a küzdelem dominált a szép játék helyett. Az első félidőben két kapufát is megúsztunk, aztán rendeztük a sorainkat. Sikerült a veszélyes csatáraikat kivenni a játékból! Az ellenfél labdaszerzés után azonnal íveltelt, ezeket többé-kevésbe tudtuk blokkolni. A mi játékunkra a pontatlanság volt a jellemző, mert az átvételekbe sok hiba csúszott. Többet kellett volna labdát járatni oldalváltásokkal. A mérkőzés vége felé már döntetlennel kiegyezett volna mindkét csapat, amikor is egy jól sikerült indítás után Bánóczi a lövéséből visszapattanó labdát begyötörte a kapuba. Nagy volt az öröm! Gratulálok a hozzáállásért, a küzdésért és persze a győzelemért!

17. 2018.03.24.

Komárom - KISE 1:5 (1:2)

Kinics - Sáska, Hajas, Haller, Schmidt, – Tóth, Mészáros, Balog – Bánóczi, Ormos, Téglás

Cserék: Juhász, Molnár, Ohád, Fábián

Gólok: Mészáros 3, Bánóczi, Téglás

Jók: Kinics, Hajas, Mészáros, Téglás, Juhász

Látszott, hogy a sok elmaradt mérkőzés miatt, játékhiányban vagyunk. Csapongó, kapkodó játék jellemezte a mérkőzés nagy részét. Szerencsére mi jöttünk ki belőle jobban, mert több helyzetet sikerült kialakítanunk és értékesítenünk. Többet kell majd a labdát birtokolnunk és építkeznünk belőle. Azon dolgozunk, hogy a jövőben ez így legyen! Gratulálok a győzelemhez!

16. 2018.03.03.

KISE - Gerrzo 3:1 (1:0)

Kinics - Jeránek, Hajas, Haller, Juhász, – Tóth, Mészáros, Balog – Bánóczi, Ormos, Téglás

Cserék: Schmidt, Molnár, Sáska, Ohád, Hanák

Gólok: Bánóczi, Téglás, Molnár

Jók: Juhász, Mészáros Az első félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki, de a végjátékban rossz döntéseket hoztunk és csak egyet lőttünk be belőle. Keveset használtuk a széleket, középen erőlködtünk. A második félidőben több hibával játszottunk a mezőnyben, de ennek is az volt a fő oka, hogy a szélsőink nem nyitották meg eléggé a széleket, így kevés helyet hagytunk magunknak a támadásépítésre, játékra. Kevesebb volt a labda nélküli helyezkedés is, ezen is javítani kell! Ennek ellenére még kettő gólt lőttünk két szép támadásból, így megérdemelten nyertünk. A helyzetkihasználásunk viszont még gyakorlásra, pontosításra szorul! Gratulálok a győzelemhez!

15. 2017.12.02.

KISE-Esztergom 2:0 (1:0)

Kinics - Jeránek, Hajas, Haller, Schmidt – Tóth, Mészáros, Balog – Bánóczi, Ormos, Téglás Cserék: Eszes, Juhász, Hurubás, Molnár, Sáska, Fogarassy

Gól: Bánóczi, Téglás

Jók: Bánóczi, Mészáros, Schmidt

A téli körülmények nehezítették a játékot. Ennek ellenére már az első perceben Bánóczi lecsapott egy labdára és elgurította a kapus mellett. Utána is folyamatosan támadtunk, de a végjáték többször a kapussal szemben sem sikerült. A második félidőt Téglás kezdte hasonló góllal, de csakúgy, mint az első félidőben kihagytuk a számtalan helyzetünket. Most a győzelemhez kellett az ellenfél két nagy hibája is. Jobban örültem volna, ha az általunk kidolgozott helyzetekből érjük el a góljainkat. Igyekszünk egy jó téli felkészüléssel előkészíteni a tavaszi remélhetőleg jó folytatást! A győzelemhez gratulálok a csapatnak!

14. 2017.11.25.

Újbuda FC-KISE 4:6 (1:3)

Kinics - Jeránek, Hajas, Haller, Schmidt - Mészáros, Zsámboki, Szilágyi – Bánóczi, Ormos, Téglás

Cserék: Eszes, Juhász, Hurubás, Fábián, Tóth, Molnár, Sáska

Gól: Bánóczi 3, Téglás, Molnár, öngól

Jók: Bánóczi, Téglás Kapkodó játékkal kezdtük ezt a- amint később kiderült-fordulatos mérkőzést. Az első húsz perc kapkodása nehezen nevezhető még elfogadható játéknak is. Szerencsére egy öngól és Téglás lövéséből a kipattanót értékesítő Bánóczi gólja után jobban és kevesebb hibával játszottunk. Téglás szép egyéni akció végén lőtt gólt (0-3). A félidő vége előtt egy nagy helyzetet kihagytunk, és ahogy lenni szokott négygólos vezetés helyett egy szöglet utáni kipattanót értékesített az ellenfél (1-3). A második félidőben tovább növeltük az előnyünket, de két pontrúgás után már csak egy gól maradt az előnyünk. Ebből sikerült újraépíteni magunkat és újra elhúztunk három góllal, szép gólokat lőve. A hosszabbításban újra csak feleslegesen szabálytalankodtunk a 16-os sarkánál. Gólra váltotta a pontrúgást az ellenfél. Tanulságos mérkőzés volt az összes fordulatával együtt! Ha már kidolgozzuk, akkor ki is kell használni a lehetőségeket!

13. 2017.11.18.

KISE-BKV 12:0 (7:0)

Eszes - Jeránek, Tóth, Haller, Schmidt - Mészáros, Hurubás, Fábián - Téglás, Ormos, Bánóczi Cserék: Kinics, Sáska, Hanák, Molnár, Ohád, Juhász

Gólok: Bánóczi 3, Téglás 2, Mészáros 2, Ohád, Hanák, Tóth, Ormos, Molnár

Jók: egész csapat A gólok számából is látszik, hogy mi irányítottuk a mérkőzést. Egy idő után azonban a legtöbben gól akartak rúgni, ami egy kicsit a játék rovására ment. Gratulálok a sok gólhoz!

12. 2017.11.11.

BVSC-KISE 2:1 (1:0)

Kinics - Jeránek, Hajas, Haller, Schmidt - Mészáros, Zsámboki, Balog - Ormos, Szilágyi, Bánóczi

Cserék: Eszes, Juhász, Hurubás, Téglás, Fábián, Csabai Gól: Ormos

Jók: Haller, Hajas, Szilágyi, Zsámboki, Ormos

Sajnos az első 20 percben káoszban voltunk. Nem találtuk sem a védekezés, sem a támadás ritmusát. Egyből a 6. percben egy több tízméteres mélységi passzból gólt kaptunk. A félidő vége már a miénk volt, de ekkor még gólt nem szereztünk. Viszont a második félidő elején egy szögletből Ormos betalált. Azt gondolom játékban teljesen egyenrangúak voltunk már ekkor. Ami még javítható lenne, az a helyzetkihasználás, hiszen volt belőle több is, és a türelmesebb játék felépítés. Ennek tudható be, hogy a kelleténél több hiba csúszott a labdajáratásba. Végül sajnos az utolsó percben egy szabadrúgás után, egy fejesből az ellenfél nyerte meg a mérkőzést. Ez azért elkerülhető lett volna. Ez most igazából azért fájó, mert nem egy nálunk jobb csapattól szenvedtünk vereséget. Azon leszünk, hogy kijavítsuk a hibáinkat és jó játékkal minél több győzelmet arassunk!

11. 2017.11.04.

KISE-Grund 7:0 (1:0)

Eszes - Jeránek, Hajas, Haller, Schmidt - Mészáros, Hurubás, Balog - Téglás, Ormos, Fogarassy

Cserék: Juhász, Hanák, Molnár Milán, Furus, Tóth, Fábián

Gólok: Furus 2, Téglás, Ormos, Hanák, Mészáros, Tóth

Jók: Kinics, Haller, Téglás, Furus Elutazás miatt sokan hiányoztak a héten. Ez meg is látszott a teljesítményünkön, mind egyéni, mind csapatszinten. Az első félidőben teljesen szétesett játékot mutattunk. Türelmetlenek voltunk, siettettük az indításokat és ebbe sok hiba csúszott. Egy szöglet után sikerült vezetést szereznünk Ormos fejesével. A szünetben jöttek a cserék és ez új színt vittek a játékunkba. Felfrissültünk, elindultak a passzok, bár a helyezkedésbe csúsztak hibák. Viszont elindult a gólgyártás, ami magabiztosságot és bátrabb játékot hozott magával. Ennél a jövő héten sokkal jobb teljesítményre lesz szükségünk a listavezető ellen. Külön gratulálok Furus Szilárdnak, aki az első nagypályás mérkőzésen kettő góllal mutatkozott be! Csak így tovább Szilárd!

10. 2017.10.29.

Pénzügyőr-KISE 0:2 (0:1)

Eszes - Jeránek, Hajas, Haller, Schmidt - Mészáros, Hurubás, Balog - Ormos, Téglás, Fogarassy

Cserék: Török, Juhász, Hanák, Molnár Milán

Gólok: Téglás, Ormos

Jók: Eszes, Hajas, Haller, Mészáros, Téglás, Ormos

Viharos esőben kezdődött a mérkőzés, ami rányomta a bélyegét a játékra. Szerencsére idővel alábbhagyott és kezdett egy mérkőzéshez hasonlítani az esemény. Zártan védekeztünk és abból labdákat szereztünk, de az utolsó passzok elhaltak. Egy szöglet után Ormos a 21. percben berúgta a labdát a kapu jobb felső sarkába. Ez magabiztossággal töltött el bennünket, de tudtuk, hogy ez még kevés. Folyamatosan indították a csatárukat, akit a belső védőknek sikerült kizárni a játékból. A csatárok talán többet is segíthettek volna az indítások megakadályozásával. A második félidőben kényszerű csere után Téglás kikerült a balszélre és lendületet adott a csapatnak, az elfutásaival, centerezéseivel és nem utolsó sorban a hosszúba lőtt góljával. Ezt követően nagyon okosan tartottuk a labdát, így felőröltük az ellenfelünket. Jól mutatott ez az időszak kívülről is, remélem lesz módunk és akaratunk ezt többször is megismételni. Molnár Milán 2005-ös játékosunk először lépett pályára velünk és nagyon érett játékkal rukkolt elő! Le a kalappal a csapat előtt, hogy ilyen mostoha körülmények között is színvonalas játékot tudott bemutatni! Gratulálok!

9. 2017.10.21.

KISE-II. Kerület 6:0 (4:0)

Kinics - Jeránek, Hajas, Haller, Schmidt - Mészáros, Fábián, Balog - Bánóczi, Téglás, Ormos

Cserék: Eszes, Tóth, Fogarassy, Hurubás, Ohád

Gólok: Bánóczi 2, Téglás, Fogarassy, Mészáros, Ormos

Jók: Hajas, Bánóczi

Már a mérkőzés elején gólt szereztünk, de ettől nem lett jó a játékunk. Nem voltunk eléggé összeszedettek. Lassú és pontatlan volt a játékunk. A helyzetek ellenére 20 percet kellett várni a következő gólra, miközben az ellenfél is többször veszélyeztetett. Labdabirtoklás közben is a párharcokat kerestük passzolás helyett. Túl sokat cipeltük a labdát. Lehet, hogy ebben a hétközi mérkőzés fáradsága is benne volt. A héten dolgozunk tovább és pontosítjuk a játékunkat! Az eredményhez gratulálok!

8. 2017.10.18.

KISE-REAC 7:1 (5:0)

Eszes - Jeránek, Hajas, Haller, Balog- Mészáros, Tóth, Szilágyi - Bánóczi, Téglás, Fogarassy

Cserék: Kinics, Fábián, Ohád, Ormos, Hanák, Csabai, Hurubás

Gólok: Mészáros 2, Fogarassy 2, Téglás, Tóth, Hanák Jók: Szilágyi, Haller, Téglás

Jól kezdtük a meccset, már a 11. percben 4-0-ra vezettünk. Ez egy kicsit el is kényelmesített bennünket. Játszhattunk volna tempósabban is. A második félidőben sokat cseréltem. A rengeteg helyzet ekkor is megvolt, de csak kettőt tudtunk berúgni és sajnos egyet kaptunk is. A végjátékban határozottabbnak és kreatívabbnak kell lennünk. Gratulálok az eredményhez!

7. 2017.10.14.

Dorog-KISE 6:0 (3:0)

Kinics - Jeránek, Hajas, Mészáros, Schmidt - Haller, - Csabai, Szilágyi, Balog, Ormos-Téglás Cserék: Eszes, Fogarassy, Fábián, Ohád, Tóth

Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz a tabella 1. helyezettje ellen. Ehhez a mérkőzéshez végig feszes koncentrációra lett volna szükség, ez a 27. percig sikerült. Ekkor egy egyéni hiba után gólt kaptunk, ami gyengített minket. Ahhoz, hogy eredményesebbek legyünk ezen a meccsen, sokkal közelebb kellett volna védekezésnél egymáshoz helyezkedni, és a labdás játékost már az átvétel pillanatában zavarni illet volna. Hiányoltam a direktebb kapura játékot, többször indokolatlanul visszavettük a labdát. A kapura lövésekről nem is beszélve, akadt rá lehetőség, de nem éltünk vele. Így már sosem tudjuk meg, hogy gól lett volna-e? Tanulni kell ezekből a hibákból és a javunkra kell fordítani a tanultakat! Gratuláltunk az ellenfélnek, és tavasszal megpróbálunk visszavágni!

6. 2017.10.07.

ESMTK - KISE 0:10 (0:2)

Kinics - Jeránek, Hajas, Haller, Schmidt - Mészáros, Tóth, Fábián - Bánóczi, Téglás, Ormos

Cserék: Eszes, Csabai, Fogarassy, Balog, Hurubás, Ohád

Gólok: Téglás 5, Bánóczi 3, Fogarassy, Mészáros

Jók: Hajas, Bánóczi, Téglás

A mérkőzést nagy támogató szélben kezdtük, de nem használtuk ki, mert nem keresztbe indítottunk, hanem előre, amit nem lehetett elérni. Meddő volt a fölényünk, az első félidőben csak egyéni akciókból lőttünk gólt, illetve alakítottunk ki helyzeteket. Nem birtokoltuk a labdát, mindent első szándékból szerettünk volna csinálni, de a végrehajtásba rendre hiba csúszott. Szünetben rendeztük a sorokat és el kezdtem cserélni. Szerencsére a cserék jól szálltak be! A közben szélcsendesebb időben el kezdtünk játszani. Járattuk a labdát és kombinatív támadásokat vezettünk. És a lényeg, hogy be is rúgtuk a helyzeteinket, bár leginkább Téglás és Bánóczi nevéhez fűződik mindez. Jó teljesítményt nyújtottak és még a sok gól ellenére is maradtak ki helyzetek. A mérkőzés eleji helyzetkihasználásban előre kell lépnünk, mert sokáig élesek a mérkőzéseink emiatt. A második félidei játékhoz gratulálok a csapatnak!

5. 2017.09.30.

KISE-Dunaharaszti 10:3 (5:1)

Kinics - Jeránek, Hajas, Haller, Schmidt - Mészáros, Tóth, Balog - Bánóczi, Téglás, Ormos

Cserék: Eszes, Csabai, Fogarassy, Juhász, Hurubás, Ohád

Gólok: Bánóczi 3, Balog 2, Téglás 2, Tóth, Fogarassy, Ormos

Jók: Az egész csapat!

A mérkőzést mi irányítottuk. Már az 5. percben vezetést szerzett Bánóczi, de ezzel, mintha alábbhagyott volna a koncentrációnk és a kidolgozott helyzeteinket nem rúgtuk be. Természetesen az ellenfél köszönte és kiegyenlített. Megrázta magát a csapat és 7 perc alatt 4 gólt lőttünk. A gólok mellett dicséretes volt, ahogyan felépítettük a támadásainkat. A szélső védőink végre bekapcsolódtak a támadásokba, ami nagyot lendített az összképen. Szerencsére a második félidőt sem vettük félvállról, bár kettő elkerülhető gólt kaptunk, de rúgtunk is újra ötöt. Próbáltuk felépíteni a játékot, ami az esetek nagy százalékában sikerült is. Ez egy jó út lehet, megpróbáljuk minél többször kihozni magunkból ezt a teljesítményt! Gratulálok a csapatnak!

4. 2017.09.24.

Csepel - KISE 3:1 (1:0)

Kinics- Csabai, Hajas, Haller, Schmidt- Fábián, Mészáros, Balog - Bánóczi, Ormos, Fogarassy

Cserék: Eszes, Tóth, Juhász, Hurubás

Gól: Juhász A mérkőzés nagy részét a Csepel irányította. Ők nyerték meg a párharcok nagy részét, így nem tudtunk támadásokat építeni. Labdaszerzésük után azonnal vágták előre a labdát. Mi nem tudtuk az indításokat megakadályozni, így a védelem folyamatosan munkában volt. Ebbe csúsztak bele a hibák, amiket gólokkal büntettek. Többet kellett volna birtokolni a labdát és ebből építkezni, ehelyett belementünk mi is ebbe az ívelős fociba. Nem volt szép látvány! Ezen fogunk dolgozni a következő időszakban.

3. 2017.09.16.

KISE - Komárom 2:0 (2:0)

Kinics- Csabai, Hajas, Haller, Schmidt- Mészáros, Szilágyi, Balog - Bánóczi, Téglás, Ormos

Cserék: Tóth, Fábián, Molnár, Juhász

Gól: Bánóczi 2

Jók: Kinics, Hajas, Szilágyi, Bánóczi

A mérkőzés jelentős részében a mi akaratunk érvényesült. Az első félidőben sok párharcot nyertünk, de utána többször kapkodva indítottunk játék kialakítása helyett. Hiányoztak azok az utolsó minőségi passzok a végjátékok kialakításához. Végül is Bánóczi az első félidőben két egyéni megoldásából vezetést szerzett. A második félidőben rendeztük a fejeket és higgadtabban játszottunk, több szép támadást vezettünk, de sajnos több gólt nem tudtunk lőni. Ha a helyzetkihasználást magasabb szintre tudjuk emelni, akkor a mezőnybeli fölényünk jobban ki fog jönni a számszerű eredményben is! Ezen a mérkőzésen ez most még elég volt, de nem elégszünk meg ennyivel! Gratulálok a csapatnak!

2. 2017.09.13.

GERRZO KFT - KISE 1:3 (0:2)

Kinics- Sáska, Hajas, Haller, Schmidt- Ormos, Fábián, Balog-Bánóczi, Téglás, Fogarassy

Cserék: Tóth, Csabai, Ohád, Hanák

Gól: Bánóczi 2, Fogarassy

Jók: Hajas, Balog, Fábián, Bánóczi, Ormos

A mérkőzés leginkább a kapkodás szóval jellemezhető. Nagyon sokat volt feleslegesen a levegőben a labda mindkét csapat részéről. Többet és higgadtabban kellett volna birtokolni a labdát. Ennek persze oka volt, mert nem helyezkedtünk labda nélkül. Mezőnymunkában előre kell lépnünk! Amiben ma jobbak voltunk azok a mélységi indítások, amire a három csatárunk jól reagált, többször a kapusra vezettük a labdát és egyszer Bánóczi közvetlenül, majd miután a büntetőn belül buktatták 11-esből is gólt szerzett. Sorrendben második gólunkat Fogarassy érte el egy szépségdíjas kapufás lövéssel. Összességében megérdemelten nyertünk! Gratulálok a csapatnak!

1. 2017.09.10.

RKSK - KISE 1:2 (0:1)

Kinics- Sáska, Hajas, Haller, Schmidt- Fábián, Mészáros, Balog - Bánóczi, Téglás, Ormos

Cserék: Tóth, Csabai, Ohád, Hanák, Fogarassy

Gól: Bánóczi, Téglás

Jók: Kinics, Hajas, Balog, Bánóczi, Téglás

Első nagypályás bajnokinkat játszottuk így együtt, de már többen rendelkeztek az előző szezonból tapasztalattal. A mérkőzés elején jól kezdtünk, próbáltunk passzokból építkezni. Talán a nagy meleg miatt is kicsit fogyott az energiánk 25 perc után és az ellenfél nyomására helyenként kapkodó megoldásokat csináltunk. Több beszédre lett volna szükség egymás segítésére. Ennek hiánya miatt többször egymást is zavartuk. Nehezítette a helyzetünket, hogy Mészárost a 25. percben le kellet cserélnem szemöldök felszakadás miatt. Szerencsére ekkor sikerült gólt lőnünk, ami megnyugtatott egy kicsit bennünket. De tudtuk, hogy ez még kevés lesz. Szünetben rendeztük a sorokat, cseréltünk is frissítés gyanánt. Jól szálltak be a cserék, lendületes támadásokat vezettünk, szép kombinációkat alakítottunk ki. Egy ilyen akció után már kettővel vezettünk! Az utolsó húsz percben újra jött egy holtpont és egy labdaeladásból gólt kaptunk. Ezután próbáltuk lassítani a játékot, labdát tartottunk és egy-egy megindulásból veszélyeztettünk. Azt gondolom megérdemelten nyertünk!