Kőbánya

 

U11-es csapat eredményei

 

3. Bozsik forduló U-11 2017.10.08 ASR Gázgyár pálya

Ismét 2 csapattal indultunk és picit át is lettek variálva a csapatok annak érdekében, hogy minél több pozícióban játszhassanak a gyerekek.

Future Stars - KISE I 0:7

Nagyszerű játékkal nyitottak a srácok, szépen megvalósították az edzésen gyakoroltakat és egyénileg is jó megoldások születtek,így nagyon egyoldalú volt a mérkőzés.

Gól:Törteli Bálint 3, Macsi Szabolcs 2, Molnár Zoltán Viktor, Birtalan

Balázs ASR II - KISE I 0:4

Kicsit gyengébb kezdés után jött pár szép megoldás,ami átlendítette a gyerekeket és ismét jellemző volt,hogy labdajáratásból és sok passzból próbáltak előrefelé építkezni.

Gól: Törteli Bálint, Birtalan Balázs, Molnár Zoltán Viktor, Macsi Szabolcs

KISE I - Hedegkút SC 6:1

Ez a mérkőzés ígérkezett a legszorosabbnak, azonban a mai napon 2-3 játékosom átlag felett teljesített így ismét meghozták a többgólos különbséget. Hamar eldőlt a mérkőzés,hiszen már az első pár percben 3 gólos előnyre tettünk szert, az ellenfél picit talán fáradtabban mozgott a szokottnál.

Gól: Birtalan Balázs 3, Herczeg Marcell 2, Molnár Zoltán Viktor

ASR I. - KISE II 1-2

Gól: Patkó Áron, Molnár Csaba

Egyre többször nyitják ki a srácok a széleket, aminek az eredménye az első gól volt, Molnár Csabi szélről belőtt labdáját passzolta Be Áron. Teljesen kiegyenlített mérkőzés volt, a végén kis szerencsével a második gólunk is megszületett egy kapu előtti kavarodásban Molnár Csabi jókor tette bele a lábát. Kiemelkedő kapusunk Németh Tomi, aki lábbal többször segített be a játékba, a labdákat feleslegesen egyszer sem rúgta el. Hátul Németh Ádi folyamatosan megbízhatóan játszott. Szabó Tomi és Nagy Kevin azok, akikben sokkal több van, a labdával nem találkoznak túl sokat.

Baráti B. - KISE II 6-2

Gól: Kőszegi Ádám, Fekete Balázs

Kétszer is vezettünk a papíron sokkal erősebb ellenfél ellen, nagyjából a mérkőzés feléig mi írányítottunk, az ellenfél viszont miután megfordította a mérkőzést átvette az írányítást és kedvére lőtte a gólokat. Molnár Csabi nagyon durva szabálytalanságot követett el, ezután lehoztam és elbeszélgettünk vele mindketten. Összességében ismét megvoltak a visszatámadások, a passzok és a szélső nyítások.

III.Ker. - KISE II 2-2

Gól: Toldi Csanád, Molnár Csaba

A második mérkőzés után megbeszélést tartottunk, mert nehezen dolgozták fel a fiatalok, hogy vezettek 2-1-re és a végén 6 gólt kapva szenvedtek vereséget. Az utolsó mérkőzést nagyon jó kedvűen kezdve hamar 2-0 volt ide, végig jobban játszottunk, az ellenfél azért tudott egyenlíteni, mert már mindenki támadni akart. Rengeteget passzoltak a srácok ezen a meccsen, már hátul is mertek egyre többet labdát járatni.

Oklevélben a mai napon: Boda Zsolt (KISE I) és Németh Tamás (KISE II) részesült.

2017.09.24 2. Bozsik forduló 1028 Szabadság u. 51-57 (Hidegkút pálya)

2 csapattal indultunk ezúttal is a tornán és ismét nagyon jól szerepelt mind a 2 brigád. Nagyon szépen megvalósították a begyakorolt labdakihozatalokat és szépen járatták a labdát,öröm volt nézni,ahogy játszanak a srácok. 3 mérkőzést játszottak a gyerekek csapatonként 1X25 perc játékidővel és folyamatos cserével.

EREDMÉNYEK:

KISE I - III.ker TVE 12:0

Baráti Bőrlabda - KISE I 0:7

KISE I - Gázgyár I 3:1

Oklevél: Vincze Dániel részére, remek teljesítményért, amit több poszton is megmutatott a mai napon.

Future Stars - KISEII 2:2

Gázgyár II - KISE II 1:6

HSC - KISE II 6:0

Oklevél: Németh Ádám részére, kitűnő szerelései miatt és lelkes játékáért kapta.